10 huippukohdetta, jotka kannattaa hyödyntää Dream Deals -tarjouksen aikana

Helsinki

Dream Deals -etumme on päättynyt. Pysy kuulolla seuraavaa etua varten. 

Oulu

Koe tämän tulevaisuuteen katsovan kaupungin kansainvälinen tunnelma. Oulussa on kauniita siltoja, viehättäviä kanavia ja teknologiatietoista kulttuuria.

Oulu architecture

Mauritius

Mark Twain kirjoitti: "Mauritius luotiin ensin ja vasta sitten taivas, ja taivas on kopio Mauritiuksesta." Emme voi olla tästä eri mieltä.

Mauritius beach

Berliini

Aina pienistä kellariklubeista teknotemppeleihin. Berliini on tehty ihmisille, jotka haluavat olla ulkona myöhään. Se on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tanssia eroon talven masennuksesta.

Berlin Brandenburg gate

Tukholma

Vieraile Ruotsin rennossa pääkaupungissa Tukholmassa. Tässä kaupungissa on kaikkea, halusitpa sitten shoppailla, ruokailla tyylikkäästi tai kuljeskella kauniissa vanhassa kaupungissa.

Stockholm Gamla Stan

Tampere

Kauniiden järvien keskellä sijaitseva kaunis Tampere on Muumimuseon kotipaikka. Vesiaktiviteettien ystävät voivat uida, kalastaa tai meloa tässä eloisassa kaupungissa.

Tampere

Helsinki

Kaupungin vetovoima, seikkailullisuus ja arkkitehtuuri saavat sinut lumoutumaan! Olet sitten kiinnostunut juomista, ruoasta tai designista, Helsinki vie jalat altasi.

Helsinki

Nizza

Yksi Ranskan Rivieran helmistä, Nizza, yhdistää vanhan maailman eleganssin ja auringon paahtamat rannat. Erityisesti rantakadulla on mukava kävellä auringon laskiessa.

Nice aerial view

Kööpenhamina

Toistuvasti maailman onnellisimmaksi kaupungiksi luokiteltu Kööpenhamina on täydellinen lomakohde niille, jotka etsivät tyylikästä ja kompaktia kaupunkia.

Copenhagen harbor

Bryssel

Bryssel on yhdistelmä majesteettisuutta ja kummallisuuksia, ja tätä kiehtovaa pääkaupunkia tuleekin arvostaa sen mukaisesti.

Brussels Grand Place in summer

Pietari

Lähes vertaansa vailla olevasta taiteestaan ja kulttuuristaan tunnettu Pietari ei ehkä ole Venäjän pääkaupunki, mutta kulttuuririkkaasta kaupungista ei todellakaan puutu tyyliä.

St-Petersburg Church of the Savior on Blood

Kerro mielipiteesi