10 huippukohdetta, jotka kannattaa hyödyntää Dream Deals -tarjouksen aikana

Helsinki

Dream Deals on täällä jälleen, joten nyt on aika aloittaa unelmaloman suunnittelu! Säästä jopa 30 % yli 500 kohteessa ympäri maailmaa. Kaipaatko inspiraatiota? Jatka lukemista ja tutustu 10 huippukohteeseemme.

Oulu

Koe tämän tulevaisuuteen katsovan kaupungin kansainvälinen tunnelma. Oulussa on kauniita siltoja, viehättäviä kanavia ja teknologiatietoista kulttuuria.

Oulu lake

Mauritius

Mark Twain kirjoitti: "Mauritius luotiin ensin ja vasta sitten taivas, ja taivas on kopio Mauritiuksesta." Emme voi olla tästä eri mieltä.

Mauritius beach

Dubai

Hiekkaa, aurinkoa, shoppailua – mitä muuta lomapaikalta voisi vaatia? Dubai on täynnä aktiviteetteja, halusit sitten rentoutua tai juhlia koko yön.

Dubai city scape

Dream Deals Spring 2018 banner FI

Berliini

Aina pienistä kellariklubeista teknotemppeleihin. Berliini on tehty ihmisille, jotka haluavat olla ulkona myöhään. Se on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tanssia eroon talven masennuksesta.

Berlin Brandenburg gate

Tukholma

Vieraile Ruotsin rennossa pääkaupungissa Tukholmassa. Tässä kaupungissa on kaikkea, halusitpa sitten shoppailla, ruokailla tyylikkäästi tai kuljeskella kauniissa vanhassa kaupungissa.

Stockholm Gamla Stan

Tampere

Kauniiden järvien keskellä sijaitseva kaunis Tampere on Muumimuseon kotipaikka. Vesiaktiviteettien ystävät voivat uida, kalastaa tai meloa tässä eloisassa kaupungissa.

Tampere

Helsinki

Kaupungin vetovoima, seikkailullisuus ja arkkitehtuuri saavat sinut lumoutumaan! Olet sitten kiinnostunut juomista, ruoasta tai designista, Helsinki vie jalat altasi.

Helsinki

Kapkaupunki

Kapkaupunki, jonka taustalla kohoaa upea Pöytävuori, tarjoaa loputtomasti ulkoilmatiloja, jotka tekevät mahdolliseksi kaiken aina surffauksesta liitovarjoiluun.

Cape Town Table Mountain

Nizza

Yksi Ranskan Rivieran helmistä, Nizza, yhdistää vanhan maailman eleganssin ja auringon paahtamat rannat. Erityisesti rantakadulla on mukava kävellä auringon laskiessa.

Nice aerial view

Kööpenhamina

Toistuvasti maailman onnellisimmaksi kaupungiksi luokiteltu Kööpenhamina on täydellinen lomakohde niille, jotka etsivät tyylikästä ja kompaktia kaupunkia.

Copenhagen harbor

Dream Deals Spring 2018 banner FI

Kerro mielipiteesi