10 huippukohdetta, jotka kannattaa hyödyntää Dream Deals -tarjouksen aikana

Stockholm Old Town winter

Dream Deals on täällä jälleen, joten nyt on aika aloittaa unelmaloman suunnittelu! Säästä jopa 30 % yli 500 kohteessa ympäri maailmaa. Kaipaatko inspiraatiota? Jatka lukemista ja tutustu 10 huippukohteeseemme.

Tallinna

Ihastele keskiaikaisia torneja Tallinnan upeassa vanhassa kaupungissa tai vaeltele pitkin viehättäviä mukulakivikatuja.

Tallinn covered in snow

Bryssel

Bryssel on yhdistelmä majesteettisuutta ja kummallisuuksia, ja tätä kiehtovaa pääkaupunkia tuleekin arvostaa sen mukaisesti.

Brussels Grand Place

Oulu

Koe tämän tulevaisuuteen katsovan kaupungin kansainvälinen tunnelma. Oulussa on kauniita siltoja, viehättäviä kanavia ja teknologiatietoista kulttuuria.

Oulu

FI Dream Deals Banner Winter 2017

Dubai

Hiekkaa, aurinkoa, shoppailua – mitä muuta lomapaikalta voisi vaatia? Dubai on täynnä aktiviteetteja, halusit sitten rentoutua tai juhlia koko yön.

Dubai Burj Al Arab

Berliini

Aina pienistä kellariklubeista teknotemppeleihin. Berliini on tehty ihmisille, jotka haluavat olla ulkona myöhään. Se on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tanssia eroon talven masennuksesta.

Berlin Brandenburg Gate winter

Tukholma

Vieraile Ruotsin rennossa pääkaupungissa Tukholmassa. Tässä kaupungissa on kaikkea, halusitpa sitten shoppailla, ruokailla tyylikkäästi tai kuljeskella kauniissa vanhassa kaupungissa.

Stockholm Old Town winter

Tampere

Kauniiden järvien keskellä sijaitseva kaunis Tampere on Muumimuseon kotipaikka. Vesiaktiviteettien ystävät voivat uida, kalastaa tai meloa tässä eloisassa kaupungissa.

Tampere

Helsinki

Kaupungin vetovoima, seikkailullisuus ja arkkitehtuuri saavat sinut lumoutumaan! Olet sitten kiinnostunut juomista, ruoasta tai designista, Helsinki vie jalat altasi.

Winter in Helsinki, Finland

Kapkaupunki

Kapkaupunki, jonka taustalla kohoaa upea Pöytävuori, tarjoaa loputtomasti ulkoilmatiloja, jotka tekevät mahdolliseksi kaiken aina surffauksesta liitovarjoiluun.

Cape Town Table Mountain

Nizza

Yksi Ranskan Rivieran helmistä, Nizza, yhdistää vanhan maailman eleganssin ja auringon paahtamat rannat. Erityisesti rantakadulla on mukava kävellä auringon laskiessa.

Nice France markets

FI Dream Deals Banner Winter 2017

Kerro mielipiteesi