5 Instagram-kelpoisinta aamiaispaikkaa Pariisissa

Radisson Blu Paris breakfast by On the table Paris

Jos pelkkä Pariisin maininta herättää mielikuvia kultaisista croissanteista, tuoksuvasta kahvista ja trendikkäistä kahviloista, niin tämä blogi on juuri sinulle. Pariisi ei ole vain nähtävyyksien kaupunki, vaan se on myös elämäntapa, joka täytyy kokea – olitpa sitten kaupungissa vain viikon tai kaksi. Ja tämä kokemus tarkoittaa aivan yhtä paljon ruokaan kuin ikonisiin maamerkkeihin tutustumista. Totta puhuen, kun vierailet Pariisissa, haluat kokea sen aidon pariisilaisen tavoin. Niin, ja haluat myös kuvata nämä hetket. Sillä jos et voi näyttää maailmalle, millaista on elää pariisilaisen tavoin, olet missannut puolet huvista, eikö totta? Tsekkaa nämä Instagram-kelpoisimmat aamiaispaikat, niin varmistat mahtavan petit dejeunerin Valon kaupungissa.

Big love for Big Mamma

Tämän listan aloittaminen näinkin italialaiselta kuulostavalla ravintolalla voi tuntua ristiriitaiselta. Mutta luota meihin, jos et ole käynyt jossakin Big Mamma -ravintoloista, silloin olet missannut yhden paikallisista suosikeista.  Big Mamma -ketjun perustivat kaksi italialaista ruokaa rakastavaa ranskalaista. He avasivat ensimmäisen ravintolansa, Mamma Gordan, Etelä-Ranskassa ja siirtyivät pian valloittamaan Pariisin ravintolamaailmaa. Ketjulla on nyt Pariisissa 6 ravintolaa, joista jokaisella on oma tyylinsä. Kaikissa tarjoillaan kuitenkin vain laadukkaita tuoretuotteita. Tsekkaa Biglove, jos haluat 100 % gluteenittoman aamiaisen tai italialaistyylisen brunssin ja kahvia koko päivän.

Big love restaurant Paris

@_douceheure

Aamiainen kylpyammeessa

Ei, tämä ei ole kirjoitusvirhe. Lue alta, jos haluat nauttia aamiaisen vuoteessa.  Le Pavillon des Canaux -ravintolassa aamiainen tarjoillaan kylpyammeeseen – ja hienoimmalla mahdollisella tavalla. Tätä voi liioittelematta pitää "epätyypillisenä", sillä ruokailu tässä paikassa tuntuu melkein siltä, kuin sinut olisi kutsuttu arvokkaan taiteilijan kotiin. Voit ruokailla makuuhuoneessa tai kylpyhuoneessa... Konsepti on ainutlaatuinen, mutta tärkeintä on, että ruoka on herkullista ja kaikki on kotitekoista. Lisäksi ravintolan sijainti veden äärellä on erityisen miellyttävä kesäkuukausina, kun alueella on paljon hauskoja aktiviteetteja.

Pavillon des Canaux restaurant Paris

@punsch

Psst! Jaa parhaimmat Pariisin kuvasi Instagramissa hashtagilla #RadissonBlu, niin voit voittaa 100 € lahjakortin!

Judy – laadukasta ruokailua

Jos etsit jotain terveellistä ja kasviperäistä, valintasi on Judy, cantine qualitarienne . Kuvittele mielessäsi acai-kulhoja, gluteenitonta porkkanakakkua, chia-vanukasta, tuorepuristettuja mehuja jne. Myös sisustus on ihastuttava: puu-, marmori- ja korihuonekalujen rauhoittavat sävyt yhdistyvät kivoihin painokuviin ja moniin viherkasveihin.

Judy restaurant in Paris by On the Table

@quellaclaudia

République of Coffee

Nimi kertoo kaiken. Jos olet kahvin ystävä, niin République of Coffee ilahduttaa varmasti – ja myös yllättää. Tässä kahvilassa yhdistyvät värikkäät meksikolaiset ruoat ja laadukas kahvi. Aamiaisvaihtoehdot eivät ole pelkästään ainutlaatuisia vaan myös erittäin valokuvauksellisia. Koska uuden kahvilan tai ravintolan menestys riippuu yleensä suusanallisesta viestinnästä, omistaja on kiinnittänyt paljon huomiota ruokiensa Instagram-kelpoisuuteen. Joten instagrammerit ovat erittäin tervetulleita tänne!

Erityisen maininnan ansaitsee myös terassi (talvikuukausina lasitettu), joka on erinomainen paikka paeta väkijoukkoja mutta nauttia silti ihmisten seuraamisesta.

Republique of Coffee in Paris by On The Table

@quellaclaudia

Aamiainen vuoteessa parhaalla kaupunkinäköalalla

Olet kierrellyt ympäri Pariisia ja yrittänyt löytää kaikki parhaat paikat. Mutta joskus sinun ei tarvitse mennä kauas, jotta pääset nauttimaan verrattomasta aamiaisesta. Vietä laiska aamu ja nauti aito, tuoreita croissanteja ja pains au chocolat -leivonnaisia sisältävä petit déjeuner omassa mukavassa king size -vuoteessasi Radisson Blu Hotel Champs Elysées -hotellissa. Täydellinen viime hetken tilaisuus suunnitella edessä olevaa päivää.

Breakfast in bed at the Radisson Blu Paris by On the Table

@quellaclaudia

Ja arvasit oikein, nimi sen kertoo taas: hotellista on henkeäsalpaavat näkymät Riemukaarelle. Etkö usko seuraavaa kuvaa? Tsekkaa hotellin katolta kuvaavan verkkokameran paljastamat live-näkymät!

Paris Blu View

Varaa majoituksesi keskeisellä paikalla sijaitsevasta Radisson Blu Hotel Champs Elysées, Paris -hotellista ja nauti unohtumattomista näkymistä ja helposta pääsystä kaikkiin Pariisin Instagram-kelpoisimpiin paikkoihin. Etsitkö paikkaa, jossa voit rauhoittua ja joka samalla sijaitsee aivan Ranskan pääkaupungin vilinän tuntumassa?  Hiljattain uusittu Radisson Blu Hotel, Paris Boulogne huokuu maaseudun charmia, mutta hotellilta on julkiset liikenneyhteydet kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Lisäksi hotellin Michelin-ravintolassa tarjoillaan moderneja ranskalaisia ruokia terassilla, jolta on näkymät hotellin omaan viinitarhaan. Erittäin Instagram-kelpoinen!

Kerro mielipiteesi