5 parasta asiaa tehdä Rostov-na-Donussa

Don River in Rostov on Don

Venäjän suurimpana ja kosmopoliittisimpana kaupunkina tunnettu Rostov-na-Donu on ihana yhdistelmä vanhan maailman charmia ja modernia meininkiä. Kaupungin halki virtaa hitaasti tunnettu Donjoki, joka on toiminut inspiraation lähteenä monille romaaneille. Tutustu tämän hieman salaisen jalokiven historiallisiin kohteisiin ja paikallisiin aarteisiin ennen turistimassoja.

Tutustu Gorkin puistoon

Gorkin puisto on paikallisten suosikki kukkivine puutarhoineen, viehättävine kahviloineen ja hauskoine lasten aktiviteetteineen. Kesäisin puisto täyttyy shakin pelaajista ja leikkivien lasten eloisasta naurusta. Vain 15 minuutin kävelymatkan päässä Radisson Blu Hotel, Rostov-on-Don -hotellista sijaitseva Gorkin puisto tarjoaa vehreän pakopaikan kaupungin vilinästä. Puistossa voi nauttia hyvästä lukemisesta tai ihmisten seurannasta kahvikupillisen äärellä.

Gorky Park Rostov on Don

Syö sydämesi kyllyydestä

Paras ja herkullisin tapa tutustua vieraaseen kulttuuriin on maistaa sitä. Kokeile makuhermojasi hiveleviä paikallisia herkkuja Rostov-na-Donussa. Kaupunki on todellinen herkkusuiden taivas, jonka erinomaisissa ravintoloissa tarjoillaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia. Pinot Noir -ravintolan ylellinen sisustus, lämminhenkinen tunnelma ja herkulliset ruoat ovat vain kävelymatkan päässä hotellista.

Russian traditional borscht soup

Tutustu Doniin

Donjoen varren kävelyreitit ovat erityisen suosittuja kesäisin, kun katuesiintyjät valtaavat sen rannat. Liity paikallisten seuraan ja kävele hitaasti virtaavan joen vartta pitkin. Tai hyppää veneen kyytiin ja tarkastele kaupunkia toisesta näkökulmasta. Voit nähdä Hiljaa virtaa Don -teoksen kirjoittaneen Mihail Šolohovin patsaan katselemassa mietteliäästi joen yli.

Don River in Rostov on Don

Parhaat piilobaarit

Rostov-na-Donun baarielämä kehittyy nopeasti ja tarjoaa ainutlaatuisia paikallisia muunnelmia kansainvälisistä trendeistä. Nauti alkuillan drinkki tai vietä hauskaa iltaa kaupungin eloisissa ja värikkäissä baareissa. Drunkenwinnie Bar on salainen jalokivi ja paikallisten suosikki, jossa on tarjolla laaja juomavalikoima ja amerikkalaisia hampurilaisia. Myös hotellin FireLake Cocktail Bar tarjoaa maustuvia käsityöoluita ja tynnyrissä varastoituja cocktaileja upea näköala taustallaan.

Restaurant Rostov on Don

Kävele pitkin Puškinskaja-katua

Tämä idyllinen kävelykatu kutsuu seesteiselle kävelylle, olit sitten yksin tai rakkaasi kanssa. Kadulla on upeita nähtävyyksiä, kuten suihkulähteitä ja veistoksia, sekä ihastuttavia kahviloita ja ravintoloita, joissa voit nauttia tauosta ja suupalasta. Kesäisin katua piristävät elävän musiikin esitykset, ja yliopistoa ja Lokakuun vallankumouksen puistoa ympäröivä alue on erityisen puoleensavetävä.

Pushkinskaya Ulitsa street in Rostov on Don

Rostov-na-Donu on enemmän kuin mitä silmä näkee. Se on täynnä pieniä yllätyksiä, jotka tarjoavat ikimuistoisia hetkiä. Majoitu Radisson Blu Hotel, Rostov-on-Don -hotellissa ja koe tämä eloisa kaupunki ennen muita.

Radisson Blu Rostov On Don suite

Kerro mielipiteesi