8 parasta paikkaa tyydyttää valokuvausinto Chicagossa

View of Chicago from Willis Tower by Sébastien Nagy

Moderneimmille matkailijoille hetken kuvaaminen on aivan yhtä tärkeää kuin hetki itse.  Näin ollen johdatamme sinut parhaisiin paikkoihin valokuvata kaupunkia, joka tunnetaan kauniista kaupunkinäkymistä ja arkkitehtuurin ihmeistä. Mutta tällaiset paikat tuntee parhaiten asiantunteva valokuvaaja, vai mitä? Jatka lukemista nähdäksesi parhaat paikat kuvata Windy Cityä, tätä tuulten kaupunkia; paikoista kertoo urbaani valokuvaaja Sébastien Nagy.

Ällistyttäviä valokuvia alla ↓

1. Bean

Et voi mitenkään matkustaa Chicagoon ja jättää kuvaamatta sen eniten kuvattuihin kuuluvaa nähtävyyttä.  Cloud Gate, joka tunnetaan paremmin nimellä "bean" (papu), on urbaani veistos, joka luotiin suunnittelukilpailua varten. VINKKI: Majoitu Radisson Blu Aqua Hotel Chicagossa, joka sijaitsee vain 200 metrin päässä, saadaksesi kuvan sen ainutlaatuisista heijastuksista aamunkoitteessa! Muuten, hyvin ansaittu selfie on pakollinen tässä niin Instagram-kelpoisessa paikassa!

The bean Chicago by Sébastien Nagy

2. Chicago Theatre

Teatteri on tärkeä asia Chicagossa. Itse asiassa se on yksi kaupungin suurimmista vetonauloista (bluesin ja vaikuttavan arkkitehtuurin ohella). Kaupungissa on yli 200 teatteria, ja se onkin kookkaan ja monipuolisen esittävän taiteen yhteisön kotipaikka. Chicago Theatre, joka alunperin tunnettiin nimellä Balaban and Katz Chicago Theatre, on kaupungin epävirallinen symboli. Ainutlaatuisine Chicago Theatre -telttakatoksineen se nähdään usein elokuvissa, televisiossa, taideteoksissa ja valokuvissa. Se sijaitsee North State Streetillä Chicagon Loop-kaupunginosassa. Tutustu siihen yöllä, kuten Sébastien Nagy, kuvataksesi sen kiihkeän ilmapiirin.

Chicago Theater by Sébastien Nagy

3. Radisson Blu Aqua Hotelin sisältä

Näkymä Radisson Blu Aqua Hotel, Chicagon 16. kerroksesta on todella uskomaton. Varaa majoitus Blussa, niin saat tilaisuuden ihailla Windy Cityn keskustan henkeäsalpaavia näkymiä. Tämä kaunis kuva on otettu kahden sademyrskyn välillä. Todellinen hopeinen reuna!

View from Radisson Blu Aqua Hotel Chicago

4. Flamingo

Vuonna 1974 rakennettu Flamingo on 16 metriä korkea abstrakti veistos Chicagon Federal Plazalla. Se on todellinen helmi arkkitehtuurin ja suunnittelun ihailijoille, kuten vakokuvausasiantuntijallemme Nagylle. Veistoksen puitteet mustien pilvenpiirtäjien ympäröimänä tarjoavat ainutlaatuisia kuvaustilaisuuksia. Ole uskalias ja kokeile eri kuvakulmia.

The Flamingo Chicago by Sébastien Nagy

5. 360 Chicago -näköalaterassi

Terassi sijaitsee 310 metriä kuuluisan Magnificent Milen yläpuolella ikonisessa John Hancock Building -rakennuksessa ja kuuluu kaupungin ikonisimpiin nähtävyyksiin. Se tarjoaa - kuten arvasit - 360 asteen näkymän kaupungin taivaanrannasta. Jos ilmakuvaus kiinnostaa sinua, suuntaa 360 Chicago -näköalaterassille. Siellä on myös TILT, Chicagon korkein huvilaite: suljettu liikkuva alusta, joka kirjaimellisesti kallistaa sinut Michigan Avenuen päälle 94. kerroksesta. Pelkäätkö korkeita paikkoja? Muista, että varoitimme sinua!

Psst! Muista katsella Michiganjärveä sieltä ylhäältä!

Chicago seen from 360 experience by Sébastien Nagy

6. Willis Tower

Mainitsimmeko, että Chigagossa on vaikuttavia pilvenpiirtäjiä? Jos olet tarpeeksi rohkea, haluat varmasti kokea toisenkin lintuperspektiivinäkymän kaupungista. Jos 310 metriä ei riittänyt, entä sitten 500? Wilis Tower oli monta vuotta Yhdysvaltain korkein rakennus, kunnes muut megarakennukset syrjäyttivät sen. Nouse aivan huipulle ottaaksesi tällaisen panoraamakuvan. Ja jos olet todella valmis kaikkeen, koe The Ledge, lasiparveke, joka ulottuu 1,2 metriä ulos tornin 103. kerroksesta!

Willis tower by Sébastien Nagy

7. Chicagojoki

Kun olet nähnyt Chicagon ylhäältä, tutustu siihen alhaalta. Keskikaupungin läpi virtaava Chicagojoki on yli 251 kilometriä pitkä, joten se tarjoaa valtavasti tilaisuuksia valokuvauksen ja arkkitehtuurin harrastajille. River Walk, joen etelätörmällä kulkeva jalankulkijoille varattu rantatie, on yksi kiinnostavimmista paikoista valokuvata kaupunkia. Samalla kannattaa napata hot dog ja lähteä pienelle huvikävelylle.

Chicago river by Sébastien Nagy

8. Radisson Blu Aqua Hotelin alta

Studio Gang Architectsin kuuluisan arkkitehdin Jeanne Gangin suunnittelema Aqua-hotelli on jo itsessään valokuvaustilaisuus. Kimaltelevan sininen korkea kerrostalo ainutlaatuisine aaltomaisine julkisivuineen houkuttelee niin turisteja kuin valokuvaajiakin. Parvekkeiden aaltomuodon kerrotaan olevan Suurten järvien alueen yleisen topografian innoittama. Tornin nimeen vaikuttaa myös Michiganjärven läheisyys. Radisson Blu Aqua Hotel on ensimmäinen Yhdysvalloissa avattu Blu-hotelli, ja se tarjoaa innovatiivisen uuden standardin huippuluokan majoitukselle Chicagossa. Se on myös saanut tavoitellun Trip Advisor Certificate of Excellence -palkinnon. Kun olet viettänyt kiihkeän päivän kaupunkiin tutustuen, ilahdut varmasti hotellin huippuluokan palveluista ja ylellisestä huoneesta, jonne pääset lepäämään päivän päätteeksi!

Valitse Radisson Blu Aqua Hotel tukikohdaksesi tutustuessasi Chicagon parhaisiin valokuvauspaikkoihin!

Kerro mielipiteesi