Anna lahjaksi matka

Give a gift card to your partner

Lähestyykö tärkeä tilaisuus, etkä tiedä, mitä antaisit läheisillesi? Ehkä on olemassa lahja, joka todella sopii kaikille...

Oli kyse sitten ystävänpäivästä, joulusta, syntymäpäivästä tai yksinkertaisesta kiitollisuudenosoituksesta, lahjakortti on täydellinen lahjaidea. Radisson Blun lahjakortteja voi käyttää spa-hoitoon Irlannissa, ostosviikonloppuun Milanossa, romanttiseen illalliseen Pariisissa, kaupunkilomaan Roomassa... Tarjolla on todella jotain jokaiselle. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse valita. Voit antaa saajan valita, mikä tekee lahjasta täydellisen.

Anna rakkaallesi hänen itse valitsemansa matkakokemus Radisson Blun lahjakortilla.

Näin yksinkertaista se on. Onnekkaalla lahjan saajalla on useita vaihtoehtoja. Korttia voi käyttää yli 300 hotellissa 42 ohjelmaan osallistuvassa maassa Euroopassa ja Lähi-idässä, ja lahjan saaja voi valita itse matkansa kohteen. Ja jos hän ei innostu matkustamisesta, hän voi käyttää sen herkulliseen illalliseen tai spa-hoitoon läheisessä Radisson Blu -hotellissa. Eikä hänellä ole mitään kiirettä: lahjakortti on voimassa täydet kaksi vuotta.

Valitse haluamasi arvoinen lahjakortti. Hinta voi olla mikä tahansa 20 ja 150 € välillä.

Gift Card Radisson Blu

Luova vaihtoehto aikaisin liikkeellä oleville

Personalisoi Radisson Blun lahjakortti valitsemallasi kuvalla – lataa vain kuva tänne, niin painamme sen lahjakorttiin puolestasi.

Ilahduta asiakkaitasi tai työntekijöitäsi

Miksipä et esimerkiksi palkitsisi työntekijöitäsi tai kiittäisi asiakkaitasi Radisson Blun lahjakortilla? Lahjakortit voidaan toimittaa tukkutoimituksena yhteen osoitteeseen. Näin voit yllättää asiakkaasi tai työntekijäsi henkilökohtaisesti. Haluatko tehdä lahjasta persoonallisen? Helppoa! Muokkaa liikelahjakortteja lisäämällä niihin yrityksesi logo. Korteissa voi myös olla liite, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin vastaanottajalle.

Viime hetken pelastus mattimyöhäisille

Teetkö ostokset viime hetkellä? Ei huolta, meillä on tähän ratkaisu. Sinun ei tarvitse rynnätä ostoskeskukseen. Jos sinulla on kiire, voit jopa lähettää e-lahjakortin, joka toimitetaan sinulle sähköpostitse. Täydellisen viime hetken lahjan (mutta erittäin vaikuttavan sellaisen) voi tilata  täältä. Vastaanottaja luulee, että olet suunnitellut tätä täydellistä lahjaa jo pitkään!

Christmas gift surprise

Hyvää pyhänaikaa toivottaa #RadissonBlu!

Kerro mielipiteesi