Designlöytöjä Tampereelta

Muka Va clothing store Tampere

Jos etsit uniikkia ja eettistä, niin Tampere on sinulle juuri oikea paikka. Tampereella pääset lähes kaikkiin design liikkeisiin kävellen, muutamassa minuutissa. Eikä tarvitse olla edes isosti tuuria, niin ostat tuotteen suoraan sen tekijältä.

Muka Va clothing store Tampere

Hatanpään valtatiehen, Otavalankatuun, Aleksanterinkatuun ja Verkatehtaankatuun rajautuva kortteli on julistettu Tampereen design-kortteliksi. Nostettakoon tässä korttelin liikkeistä esiin Super Mukava, joka on yksi harvoista suomalaisista suunnittelijoiden itsensä omistamasta vaateliikkeestä. Valikoimiin kuuluu tarkasti valikoituja vaatteita, asusteita ja koruja, sekä tietysti tamperelaisten perustajien omaa tuotantoa, MUKA VAa.

Tammerkosken toisella puolella, Kehräsaaressa, pitävät majaa mm. Kenkäpaja Pihka sekä PikkuPutiikit, joista molemmista löydät käyttäjäystävällistä tamperelaista muotoilua. Pihkan valikoimiin kuuluvat nahkaiset kengät, laukut ja asusteet, Pikkuputiikki taas on keskittynyt käyttöesineisiin, asusteisiin ja koruihin.

Kids room Tempere

Kuninkaankadun päässä Tallipihalla Humbugi Asuste suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä asusteita. Humbugin laukun nahka saattaa olla peräisin moskovalaisen hotellin hissisaneerauksen ylijäämästä yhtä hyvin kuin kenkätehtaan vuosia vanhoista näytenahoista. Tuotteet valmistuvat suunnittelusta ja materiaalien hankinnasta aina valmiiksi tuotteeksi asti Finlaysonin alueella Tampereella.

Reception Radisson Blu Tammer Tampere

Talo, joka on täynnä oman aikansa designia ja löytöjä on Radisson Blu Grand Hotel Tammer. Hotellista löydät niin pehmeän vuoteen, aistillisen aamiaisen kuin paljon kaunista silmänruokaa.

Kerro mielipiteesi