Espoon kulttuuritapahtumat yhdessä paikassa

Radisson Blu Espoo bicycles

Museot, teatterit ja konserttisalit toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi Espooseen. Löydät nyt kätevästi kaikki Espoon kaupunkitapahtumat, konsertit, näyttelyt ja muut menovinkit yhden sivuston alta tästä!

Artsy details in Espoo

Loppukesän parhaita kulttuuririentoja ovat ehdottomasti Espoo-Päivä sekä Urkuyö & Aaria.

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Espoo-Päivän kaupunkitapahtumat levittäytyvät eri puolille Espoota kolmen päivän ajan perjantaista sunnuntaihin 25.-27.8.17.

Viikonlopun aikana ruoan ystävät voivat osallistua useisiin piknik tapahtumiin tai ruokailla kera naapureiden loppukesän hämyisen taivaan alla. Espoo-päivän ja 100-vuotiaan Suomen kunniaksi Sellosali tarjoaa lauantaina 26.8 ennennäkemättömän luento-, stand up- ja ruokakokemuksen, jossa lavalla on mm. Madventures-kaksikko Riku Rantala ja Tunna Milonoff.

Having a picnic in Espoo cheers

Lapsia ja miksi ei aikuisiakin kiinnostaa palolaitosten avoimet ovet tai Touhulan päiväkodin lasten olympialaiset. Luonnosta voit puolestaan nauttia lukuisilla risteilyillä, metsäretkillä ja luontopoluilla.

Walk in the woods espoo nature

Tutustu koko Espoo-Päivän ohjelmistoon tästä.

Musiikin ja kesäyön taiasta voit nauttia Espoon tuomiokirkon keskiaikaisten holvien alla vielä 31.8 saakka. Laulu-, urku-, kamari- ja orkesterimusiikin huippuesiintyjät luovat unohtumattomia elämyksiä tunnelmallisissa kesäilloissa historiallisen kulttuurimaiseman keskellä. Festivaalin taiteellisena johtajana toimii pianisti ja kapellimestari Erkki Korhonen.

Church in Espoo

Orchestra performing in Espoo Finland

Kulttuuriviikonlopun keskipisteeksi kannattaa ottaa Espoon Radisson Blu Hotel, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Otarannan merimaisemissa.

Kerro mielipiteesi