Osallistumisohjeet:

  1. Lataa Instagram-sovellus iPhone- tai Android-puhelimeesi ja luo profiili tai käytä jo olemassa olevaa Instagram-tiliäsi.
  1. Etsi @RadissonBlu ja klikkaa Seuraa!
  1. Lähetä kuvasi Radisson Blu -majoituksestasi käyttämällä hashtagia #RadissonBlu.
  1. Kilpailuaika on 5.1.–31.12.2020, ja palkinnot jaetaan viikoittain.
  1. Voittajat saavat 100 euron (100,00 €) arvoisen Radisson Blu -lahjakortin ja heidän nimensä julkistetaan Instagram-profiilissamme ja Facebook-sivullamme.

Ehdot

Radisson Hotel Group, jonka virallinen osoite on Avenue du Bourget 44, 1130 Brussels, Belgium, järjestää tämän "#Guestagram"-nimisen kilpailun, joka ei vaadi rahallista sitoumusta tai ostoa ("kilpailu").

Kaikki avoimen Instagram-tilin haltijat, jotka lähettävät kuvia hashtagilla #radissonblu, voivat osallistua kilpailuun edellyttäen, että he eivät asu maassa, jossa tälle kilpailulle ei ole saatu tarvittavaa viranomaisen rekisteröintiä tai hyväksyntää (tällä hetkellä: AZERBAIDŽAN, BULGARIA, GEORGIA, ITALIA, KAZAKSTAN, MOLDOVA, ROMANIA, SERBIA, SLOVAKIA, TURKKI, UKRAINA, UZBEKISTAN, BAHRAIN, EGYPTI, JORDANIA, KUWAIT, LIBANON, OMAN, QATAR, SAUDI-ARABIA, YHDISTYNEET ARABIEMIIRIKUNNAT, ETIOPIA, GABON, KENIA, LIBYA, MALI, MOSAMBIK, NIGERIA, RUANDA, SENEGAL, SIERRA LEONE, TUNISIA, SAMBIA). Radisson Hotel Groupin työntekijät suljetaan pois kilpailusta. Palkinnon voittaminen edellyttää, että voittaja tunnistetaan asianomaisen Instagram-tilin haltijaksi ja että hän nimenomaisesti hyväksyy nämä ehdot, kuten ne tässä kuvataan.

Kilpailu alkaa 5.1.2020 ja päättyy lauantaina 31.12.2020. Sadan euron (100,00 €) arvoinen Radisson Blu -lahjakortti myönnetään viikoittain (maanantaista klo 00.01 CET sunnuntaihin klo 23.59 CET) palkinnoksi henkilölle, joka on lähettänyt kyseisen viikon voittokuvan.

Viikoittaisen voittajan valitsemiseksi Radisson Hotelsin yhteisesti nimittämä tuomaristo, jossa on vähintään kolme (3) henkilöä, valitsee kaikista edeltävällä viikolla lähetetyistä kuvista yhden, joka sopii parhaiten Radisson Blu -brändin arvoihin ja joka edustaa parhaiten positiivista, yksilöllistä Radisson Blu -brändin kokemusta. Tuomaristo ottaa huomioon kuvan luovuuden, teknisen hienostuneisuuden tai spontaaniuden tason. Tuomaristo tekee päätöksensä yksinkertaisella enemmistöllä, ja jokainen tuomariston jäsen äänestää oman harkintansa mukaan. Tuomaristo kokoontuu ja päättää viimeistään jokaisen viikon perjantaina edellisen viikon osalta. Tuomariston päätös on lopullinen, eikä siitä voi valittaa.

@RadissonBlu ilmoittaa voittajaksi valitun kuvan lähettäneelle henkilölle kommentilla suoraan Instagramissa ja pyytää häntä vahvistamaan näiden ehtojen hyväksymisen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen social.emea@radissonblu.com siltä sähköpostitililtä, joka on liitetty kyseisen henkilön Instagram-tiliin.

Jos nimetty voittaja ei vahvista näiden ehtojen hyväksymistä kirjallisesti eikä anna kelvollista ja todennettavissa olevaa sähköpostiosoitetta, palkinto myönnetään kyseisellä viikolla tuomariston toiseksi parhaaksi valitseman kuvan lähettäneelle henkilölle edellyttäen, että hän hyväksyy nämä ehdot ja että hänellä on kelvollinen ja todennettavissa oleva sähköpostiosoite. Muussa tapauksessa palkinto voidaan myöntää hyväntekeväisyyteen.

Vahvistaessaan näiden ehtojen hyväksymisen voittajan on ilmoitettava ikänsä ja asuinmaansa. Jos voittaja on alaikäinen, hänen on esitettävä todiste siitä, että hänen vanhempansa hyväksyy nämä ehdot ja palkinnon vastaanottamisen.

Radisson Hotel Group voi käyttää viikoittaisen voittajan kuvaa markkinointi- ja viestintätarkoituksiin ilman rajoituksia ja ilman velvollisuutta maksaa lisenssimaksuja tai muuta korvausta kuvan tekijälle. Tällaiset tarkoitukset voivat sisältää kuvan esittämisen radissonblu.com, www.facebook.com/radissonblu, www.instagram.com/radissonblu ja www.twitter.com/radissonblu -sivustoilla sekä Radisson Blu -hotelleissa.

Radisson Hotel Group olettaa, että henkilö, joka lähettää kuvan hashtagilla #RadissonBlu, on kyseisen kuvan kaikkien immateriaalioikeuksien laillinen haltija ja noudattaa täysin Instagramin yleisiä ehtoja. Jos kolmannella osapuolella on vaatimuksia tekijänoikeusrikkomusten osalta, Radisson Hotel Group ei ole vastuussa siitä, jos voittaneen kuvan lähettänyt ja palkinnon vastaanottanut henkilö rikkoo näitä ehtoja.

Jokaisena viikoittaisena palkintona on yksi sadan euron (100,00 €) Radisson Blu -lahjakortti. Radisson Blu -lahjakortti on voimassa kahdenkymmenenneljän (24) kuukauden ajan siitä päivästä, kun voittaja on vastaanottanut sen. Radisson Hotel Group ei ole vastuussa kadonneista, viivästyneistä, väärään osoitteeseen lähetetyistä, vahingoittuneista tai toimittamattomista kuvista. Osallistujat luopuvat kaikista oikeuksistaan tavoitella laillisesti valintaansa voittajaksi ja palkinnon saajaksi.

Kaikki voittajan maassa sovellettavat verot ovat voittajan vastuulla.

Kaikkia kilpailua varten kerättyjä ja käsiteltyjä henkilötietoja saa käyttää ainoastaan kilpailuun. Kaikki Radisson Hotel Groupin tai Facebook-sivun omistajan (Park Hospitality Inc.) säilyttämät henkilötiedot poistetaan kohtuullisen ajan kuluessa 31.12.2019 jälkeen. Jos osallistuja tilaa Radisson Hotel Groupin uutiskirjeen tai muuta markkinointimateriaalia sähköpostitse, henkilötiedot siirretään Radisson Hotel Groupin ylläpitämään tietokantaan ja niitä säilytetään siellä.

Osallistujat hyväksyvät tämän kilpailun ehdot pelkästään osallistumalla siihen ja vahvistavat ne, jos heidät valitaan voittajaksi.

Näihin ehtoihin sovelletaan Belgian lakia, ja Brysselin (Belgia) tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta kilpailuun liittyvissä riita-asioissa, joita ei voida ratkaista sovinnollisesti.

Hyväksykö nämä ehdot? Jos hyväksyt, niin voit alkaa jakaa kuvia hashtagilla #RadissonBlu ja kilpailla palkinnosta, jonka voit käyttää majoitukseen hotellissamme!