10 huippusviittiämme, joista on upeat näköalat

Radisson Blu Cape Town Hotel Residences Penthouse - photo Patrick King

Unelmat on tehty… näistä kauniista sviiteistä, joista on upeat näköalat! Jokainen tyylikäs ja hienostunut Radisson Blu -sviitti edustaa viimeistä yksityiskohtaa myöten parhainta modernia designia. Sviittimme ovat todella kauniisti sisustettuja, ja monista sviiteistä on lisäksi todella ikoniset näkymät sekä luonnon että ihmisten luomiin ihmeisiin… Inspiroidu näistä alla luetelluista huippusviiteistämme ympäri maailmaa.

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

"Seaside" eli merenranta on iloinen sana - se luo visioita huolettomasta vapaudesta. Eikä ole tyylikkäämpää paikkaa juhlimiseen kuin  Radisson Blu Seaside Hotel Helsinki -hotellin Seaside-sviitin vaikuttavat terassit. Kattoterassilla on poreallas, josta voit ihailla kaupungin valoja ja telakkamaisemia.

Radisson Blu Seaside suite Helsinki jacuzzi party

Radisson Blu Sky Hotel, Tallinna

Ihaile Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvan vanhankaupungin keskiaikaisia kattoja ja korkeuksiin kohoavia torneja sekä loistavaa, kauas siintävää merinäkymää Suomenlahdelle. Unohtumaton panoraamanäkymä  Tallinnan Radisson Blu Sky Hotel Tallinn  -hotellin Presidenttisviitistä tarjoaa yksityisen kaupunkikierroksen - vaikket edes poistuisi hotellista!

Radisson Blu Hotel Tallinn presidential suite

Radisson Blu Acqua Hotel & Spa, Concón

Heitä vapaalle chileläiseen tyyliin… Rentoudu loistokkaan Royal-sviitin tilavan terassin poreammeessa  Radisson Blu Acqua Hotel & Spa, Concón -hotellissa. Ihaile loputonta sinistä merta kädessäsi lasillinen jotain hyvää - kenties jotain läheisillä Cassablancan viinitiloilla tuotettua? Ja mieti, voisiko elämä tarjota mitään parempaa…

Radisson Blu Hotel, Berlin

Nauti ainutlaatuisesta #BluView -näkymästä noustessasi Nikolai-sviittiin  Radisson Blu Hotel,  Berlin -hotellin kaloja täynnä olevan, 25 metriä korkean AquaDom-akvaarion läpi. Ihaile sitten lintuperspektiivistä monia Saksan pääkaupungin ikonisia nähtävyyksiä, kuten Berliinin raatihuone, Nikolaikirche-kirkko ja Berliinin tuomiokirkko.

Nikolai Suite Radisson Blu Hotel Berlin

Radisson Blu Resort & Spa, Split

Trendikkään moderni, omalla porealtaalla ja saunalla varustettu Penthouse-sviitti Radisson Blu Report & Spa, Split -hotellissa luo illuusion yksityisestä luksusjahdista - Adrianmeren kirkkaan sinisen veden auetessa sen edessä miltei kuin yksityinen infinity-allas.

Radisson Blu Split Presidential Suite terrace

Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp

Belgian toiseksi suurin kaupunki on kulttuurin aarreaitta, josta löydät lukuisia museoita, mestariteoksia ja timanttikauppiaita. Nauti romanttisesta ikkunapaikasta  Radisson Blu Hotel, Antwerp  -hotellin sviitissä. Suuresta pyöröikkunasta avautuu 360 asteen näköala alueen inspiroiviin nähtävyyksiin.

 

 

Radisson Blu Hotel and Residence, Cape Town

Tunne olevasi maailman yllä eteläisellä pallonpuoliskolla!  Radisson Blu Hotel Cape Town Residence  -hotellin Penthouse tarjoaa upean näköalan kohti kaupunkia, valtamerta ja ympäröiviä vuoria. Katsomalla ylöspäin kohtaat pilvibongarin unelman: hattarapilvien täplittämän taivaan.

Radisson Blu Cape Town residence penthouse - photo credit Mark Williams

Kuva © Mark Williams

Radisson Blu Hotel, Frankfurt

Nimikin sen jo kertoo: Wohnidee Modern Serenity -sviitti on sisustettu rauhoittavin sävyin, ja inspiroituneessa suunnittelussa näkyy huoliteltu virtaviivaisuus. Niin, ja kaupunkinäkymät ovat tietenkin myös vaikuttavat. Älä myöskään unohda käydä uima-altaalla (lupaamme, että se on todella instagrammattava!) Tarkista asia vaikka  Instagramista).

Radisson Blu Frankfurt Wohnidee Suite Modern Serenity

Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi

Georgian kaunis pääkaupunki lepää Mtkvari-joen ja läheisten vuorten välissä, ja sitä voi parhaiten tarkastella  Radisson Blu Hotel, Tbilisi  -hotellin tyylikkään ja modernin Executive-sviitin hohtavista, lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista.

Radisson Blu Tbilisi suite

Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger

Valtameren rannalla, Norjalle tunnusomaisen vuonoalueen sydämessä sijaitseva Radisson Blu Hotel, Stavanger  -hotelli on rakennettu aivan veden äärelle. Upean kaupunkipäivän jälkeen voit nautiskella unohtumattomista näkymistä samalla, kun rentoudut Panorama-sviitin ylimitoitetussa kylpyammeessa.

Radisson Blu Atlantic Stavanger suite room

Yläkuva © Patrick King

Inspiroidu ja tutustu kaikkiin sviittitarjouksiimme.

Kerro mielipiteesi