Ikoninen hotelli ja tapahtumatalo Radisson Blu Marina Palace on uudistunut

Radisson Blu Marina Turku lobby

Uudistuksen taustalla on maailmalla voimakkaasti kasvava trendi, matkailijoiden halu löytää syvempää merkitystä matkustuksesta - pitää yllä itselle tärkeitä kuntoilurutiineita, oppia uutta, kasvaa ja kehittyä ihmisenä sekä nauttia elämästä, olipa sitten työ- tai vapaa-ajanmatkalla. Huoneiden sekä aulatilojen ja kuntosalin uudistuksella on luotu entistä monipuolisempi ja inspiroivampi miljöö, joka elää mukana kaupungin pulssissa ja toisaalta rauhoittaa ja antaa tilaa nauttia hetkestä.

Huoneuudistuksen kantavana ajatuksena on tarjota asiakkaille entistä enemmän yksilöllisyyttä, mukavuutta ja arjen ylellisyyttä. Huoneet toimivat rauhoittavina keitaina työpäivän jälkeiselle latautumiselle sekä inspiroivana ympäristönä elämykselliselle vapaa-ajalle.

Radisson Blu Marina River View twin room

Aulan tilasuunnittelun lähtökohtana on ollut monimuotoisuus – yhteisöllisyyden ja yksityisyyden yhdistäminen siten, että tila tarjoaa monipuolisen ympäristön viihtyä tai syventyä työntekoon sekä yksin että yhdessä.

Kuntoilijoita hemmotellaan uudessa salissa, jossa on mahdollista nyt ensimmäistä kertaa Turussa kuntoilla tunnetuissa matkailukohteissa eri puolilla maailmaa. Digitoidut reitit aidoista ympäristöistä yhdistettynä aitoon kuvamaailmaan eri kohteista tekevät arkikuntoilusta elämyksen.

Radisson-Blu-Marina-Turku-gym

Turussa on lupa nauttia entistä upeammissa puitteissa!

Tutustu lisää:

fabfortysomething.com/2017/04/tunnelmointia-uudistuneessa-Radisson

fabfortysomething.com/2017/04/radisson-blu-marina-palacen-uudistetut

Kerro mielipiteesi