Kööpenhamina liikematkustajan silmin

Mattias suite Radisson Blu Royal Copenhagen

Mitä saadaan, kun yhdistetään työ ja huvi? Tuvi, tietenkin! Työmatkustus on monien vieraittemme elämäntyyli. Mutta miksi tyytyä työmatkaan, kun se voi olla lomamatka? Lähes jokainen työmatka voidaan muuttaa mukavaksi lomaksi. Ja Kööpenhamina soveltuu erinomaisesti tuvi-malliin. Mutta älä usko pelkästään meidän sanaamme. Olemme pyytäneet työmatkaeksperttiä Mattias Stormia jakamaan kaikki salaisuutensa siitä, miten työ ja huvi voidaan yhdistää Kööpenhaminassa.

Nuorena yrittäjänä ja BlogLovin'-yrityksen perustajajäsenenä Mattias viettää matkoilla useita kuukausia vuodessa (New Yorkista Lontooseen ja Pariisista Kööpenhaminaan). Hänen majoittuessaan äskettäin Radisson Blu Royal Hotel, Copenhagen -hotellissa kysyimme häneltä, miten hän ottaa kaiken irti työmatkasta. Opi ammattilaiselta.

Mattias Storm Copenhagen

 

"Älä kuulu niihin, jotka näkevät kaupungin pelkästään taksin ikkunasta. Jos mahdollista, järjestä kokoukset paikassa, jossa haluat muutenkin käydä…"

3 parasta työmatkavinkkiä

Jos antaisit vieraillemme parhaat vinkkisi, mitä ne olisivat?

  1. Pakkaa kevyesti - jos tavarasi eivät mahdu käsimatkatavaroihin, luultavasti liioittelet.
  2. Mukaudu paikalliseen aikatauluun - jos kärsit jetlagista, älä mene nokosille vaan pakota itsesi pysymään paikallisessa ajassa. Nuku samaan aikaan paikallisten kanssa. Syö samaan aikaan paikallisten kanssa. Näin olosi tulee paljon paremmaksi nopeammin.
  3. Nauti näkemästäsi - älä kuulu niihin, jotka näkevät kaupungin pelkästään taksin ikkunasta. Jos mahdollista, järjestä kokoukset paikassa, jossa haluat muutenkin käydä…

Hakeudu paikallisten seuraan

Pääsitkö kokemaan Kööpenhaminan "paikallisten tapaan"?

Pidän Kööpenhaminasta kovasti, ja pääsin käymään joissain suosikkipaikoistani, kuten Glyptoteket (kaunis museo aivan kulman takana), Ved Stranden 10 (yksi suosikkiviinibaareistani koko maailmassa) ja Geist (ällistyttävä ravintola, jossa tarjoillaan kahvin kanssa hattaraa).

Glyptoteket Museum Copenhagen

Sijainti, sijainti, sijainti

Mikä on sinulle tärkeää ollessasi työmatkalla?

Yksi erittäin tärkeä asia on sijainti. Minusta oli hieno nähdä, että Royal Copenhagen sijaitsee aivan keskustassa, vain kahden minuutin kävelymatkan päässä keskusrautatieasemalta, joten on todella helppoa päästä lentokentälle tai Ruotsiin millä tahansa junalla. Se on myös lyhyen kävelymatkan päässä Kööpenhaminan suosikkimuseostani Glyptoteketistä.

"Huoneet olivat erittäin moderneja, mutta Arne Jacobsenin henki huokui kaikissa sisustuspäätöksissä."

Valitse sisustus JA mukavuus

Radisson Blu Royal Hotel Copenhagen tunnetaan upeasta sisustuksesta, arkkitehtuurista ja historiasta. Mitä mieltä olit?

Radisson Blu Royal Hotel, Copenhagenissa oli mukava majoittua, ja minusta oli hienoa kuulla sen rikkaasta sisustushistoriasta. Tämä oli todella ilmeistä vieraillessani Arne Jacobsenin sviitissä (huone 606), missä näkyi, miten hän halusi huoneiden olevan luonnon jatke ja miten tarkoituksenmukainen hän oli ollut kaikessa, aina ovenkahvoista huoneissa käytettyyn puulaatuun.

Radisson Blu Royal Hotel Copenhagen Arne Jacobsen Suite furniture

Mihin 3 sisustuselementtiin kiinnitit eniten huomiota vierailusi aikana?

  1. Kirkkaus - ikkunoita oli kaikkialla.
  2. Modernisuus - huoneet olivat erittäin moderneja, mutta Arne Jacobsenin henki huokui kaikissa sisustuspäätöksissä.
  3. Mukavuus - sen näki, että kaikki oli suunniteltu tarjoamaan vieraille erinomainen kokemus.

Radisson Blu Royal Hotel Copenhagen standard room

 

"Ei ole parempaa tapaa kokea kaupunki kuin yhdistää työ ja vapaa-aika."

Nauti kummankin maailman parhaista seikoista

Miten pystyt yhdistämään työn ja huvin matkoillasi?

Ei ole parempaa tapaa kokea kaupunki kuin yhdistää työ ja vapaa-aika. Lomamatkalla on hienoa tavata paikallisia ja oppia, mistä he pitävät kaupungissa ja mitä ei kannata jättää väliin. Toisaalta työmatkalla on hyvä varata aikaa paikasta nauttimiseen, vaikka kyseessä olisikin vain aamulenkki tai drinkki jossain, missä olet aina halunnut käydä.

Puuttuuko työmatkoillasi hotelleista usein jotain, mitä kaipaat?

Todella nopea Wi-Fi!

Liity tuvi-trendiin ja varaa keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli, kuten Radisson Blu Royal Hotel, Copenhagen, jotta voit ottaa kaiken irti seuraavasta työmatkastasi.

Kerro mielipiteesi