Kuinka nukkua hotellissa kuin tukki

Kuinka nukkua hotellissa kuin tukki

Kesällä unirytmi voi mennä sekaisin, kun päivien kulku poikkeaa tavallisesta. Kehon tarve uneen ei kuitenkaan vähene, vaikka lisääntynyt auringonvalo voikin virkistää mieltä. Olemme koonneet yhteen vinkkejä kuinka nukkua kuin tukki vierailusi aikana. Vinkkejä kannattaa hyödyntää myös kotona!

Blogimme vieraskynä on yhteistyökumppanimme Familonin käsialaa.

Kaksi kolmesta suomalaisesta kärsii väsymysoireista. Kesäloma olisi mitä parhainta aikaa akkujen lataamiselle, mutta harmillisen moni laiminlyö unet juuri lomalla.

Hyvä uni on kokonaisuus: kun valitset itsellesi sopivan sängyn, sijauspatjan, tyynyn ja peitteen, varmistat mahdollisimman hyvät yöunet. Kun nukut hyvin, jaksat enemmän: työskentelet tehokkaammin, muistat paremmin, palaudut treeneistä, vältät flunssan ja lievität stressiä. Siinä on jo monta hyvää syytä panostaa tänä kesänä makeisiin uniin.

Uni on Familonilla sydämenasia – kuten myös Radisson Blu Hotelleille. Siksi olemme kehittäneet yhdessä Blu Dreams -konseptin, jotta sinä nukkuisit aina makeasti yöpyessäsi Radisson Blu Hotelleissa Suomessa.

Kuinka nukkua hyvin Radisson Blu Hotellissa

Mistä on makeat kesäunet tehty Radisson Blu Hotelleissa?

Paitsi hyvästä palvelusta, myös näistä seikoista:

Sänky. Vartalosi on saatava täydellistä tukea, jotta rentoutuisit kokonaisvaltaisesti. Tuki on parhaimmillaan silloin, kun selkäranka on luonnollisen suorassa asennossa ja hartiat sekä lanne uppoavat patjaan ilman pintapaineen tunteita. Familonin suunnittelemassa, ergonomisesti tukevassa Magic Bed-sängyssä uinahdat kevyesti unten maille.

Tyyny. Hyvä tyyny tukee päätä ja niskaa rentouttaen koko vartalon. Nukkuessasi leuka ei saisi painua liikaa rintaan eivätkä hartiat nousta korviin, jotta hengitys kulkisi tasaisesti. Familonin ja Radisson Blu Hotelleiden Suomessa yhteistyössä suunnittelemasta tyynymenusta voit tilata huoneeseesi myös erikoisominaisuuksilla varustettuja tyynyjä kuten ergonomisesti muotoillun Familon Ergo Futurex -älypehmustetyynyn tai viileältä tuntuvan Familon Cool Night -tyynyn.

Lakanat. Pehmeisiin lakanoihin on suloista pujahtaa pitkän päivän päätteeksi. Sileät hotellilakanat tuntuvat kesällä miellyttävän viileiltä ihoa vasten.

Kuinka nukkua hyvin Familonin vinkein

Verhot. Kesällä lisääntynyt valon määrä saa unirytmit sekaisin. Hotellihuoneissa on pidetty huolta siitä, että verhot pimentävät huoneesi täydellisesti. Tarvittaessa voit pyytää unimaskin henkilökunnalta.

Hiljaisuus. Suurin osa meistä nukahtaa parhaiten rauhallisessa ja hiljaisessa ympäristössä. Siksi hotellihuoneissa on kiinnitetty erityistä huomiota äänieristykseen, jotta voisit nauttia unistasi rauhassa. Tarpeen tullen voit pyytää korvatulppia henkilökunnaltamme.

Suihku tai kylpyamme. Suihkussa käyminen on erinomainen tapa rentouttaa niin mieli kuin keho. Sulje hetkeksi silmäsi suihkussa ollessasi, kuuntele veden virtaa ja tunne se ihollasi. Vilukissa rauhoittuu parhaiten lämpimässä suihkussa, kun taas kuumakalle saa helpotusta uniinsa viileästä iltasuihkusta. Nautiskelijalle tarjolla myös mahdollisuus huoneeseen, jossa on kylpyamme.

Vinkkejä kuinka nukkua hyvin

Hieronta. Kaipaatko rentoutusta ja pientä pakohetkeä arjesta? Voit tilata henkilökunnalta huoneeseesi selkä- tai jalkahierontalaitteen! Omassa huoneessa nautittu rentoutushetkin, jos jokin, saa silmäluomet painumaan alaspäin.

Iltapala. Älä mene nälkäisenä nukkumaan! Asettaudu mukavasti huoneeseesi ja tilaa mieleisesi iltapala huonepalvelustamme. Mikäli et löydä listalta haluamaasi, kuuntelemme mieluusti toiveitasi.

Turn down service. Tarjoamme business-luokan huoneista ylöspäin turn down service -palvelua, jossa huone valmistellaan yökuntoon puolestasi. Himmennämme valot, suljemme verhot, avaamme petauksen valmiiksi ja tuomme tossut sänkysi viereen. Kun saavut huoneeseesi, voit käydä halutessasi vaikka heti nukkumaan rauhallisessa ympäristössä.

Radisson Blu Hotellit Blu Dreams

Nauti parhaat unet Radisson Blu Hotelleissa Suomessa

Kerro mielipiteesi