Miten potkaiset tapahtumasi käyntiin oikein Venäjällä

crowd-cheering-and-celebrating-in-arena

Kuten kaikissa joukkuelajeissa ja yritystapahtumissa, tiimityö ja fokus ovat avain menestykseen. Vuoden suurimman jalkapalloturnauksen kunniaksi Venäjän Radisson Blu kutsuu kaikki liike-/vapaa-ajan matkailijat kokeilemaan erilaisia hauskoja jalkapalloaiheisia aktiviteetteja, joita on saatavilla kaikenkokoisille tapahtumille. Vaihtoehtoja on monia ja monenkokoisia, ja kukin venäläinen kaupunki lisää joukkoon oman paikallisen charminsa. Kisat alkakoot.

Yhdistele aktiviteetteja Sotšissa

Venäjän Rivierana tunnettu Sotši on ihanteellinen kohde liike-/vapaa-ajan matkailijoille. Kaupunki tuo rantaloman tuntua kaikkiin liiketapahtumiin. Nauti tänä kesänä kokouksen jälkeisestä rantakävelystä Radisson Blu Resort & Congress Centerin edustalla tai suunnittele tiimihenkeä vahvistava tutustumiskäynti johonkin monista uusista ensiluokkaisista urheilupaikoista.

Hotelli sijaitsee vain 8 minuutin kävelymatkan päässä Fišt-stadionilta, jossa pelataan tänä kesänä monia otteluja. Lisäksi hotellin suuri aula sopii täydellisesti urheiluaiheisille vastaanotoille ja tarjoaa tilat hauskoille aktiviteeteille, kuten pöytäjalkapallolle.

Cityscape Sochi Russia

Majoitu oikealla alueella Moskovassa

Moskova on täynnä vanhan maailman charmia. Majoitu mukavasti Radisson Slavyanskaya Hotel & Business Centressä.

Käy suosituissa paikallisissa paikoissa, kuten Gorkin puistossa, tai nauti virkistävä juoma jossakin eri puolilla kaupunkia sijaitsevista monista kattoterasseista ja ihaile samalla näköalaa. Punaisella aukiolla sijaitseva historiallinen, ikuista kauneutta huokuva Pyhän Vasilin katedraali on lyhyen 30 minuutin ajomatkan päässä hotellilta. Moskova on epäilemättä kesän varma valinta.

Skyline in Moscow Russia

Pidä palloa silmällä Pietarissa

Tietyt tapahtumat edellyttävät kaikkien täyden huomion, ja oli kyseessä sitten ottelu tai kokous, tarvitset oikeanlaista ravintoa keskittymiskykysi ylläpitämiseen. Yllätä osallistujat nimenomaan tapahtumaa varten kehitetyillä hauskoilla ja herkullisilla urheiluaiheisilla pikkupurtavilla ja majoitu kaikkien tärkeimpien paikallisten nähtävyyksien lähellä Radisson Royal Hotel Pietarissa.

Tarjoa osallistujille liput otteluun, joka pelataan 40 minuutin ajomatkan päässä hotellista sijaitsevalla Krestovski-stadionilla, tai luo oma miniturnaus palkintoineen. Jos kaipaat rennompaa lähestymistapaa, selvitä 5 merkittävintä arkkitehtonista mestariteosta ja tutustu kaupungin moniin maamerkkeihin.

Church of the Savior on Blood St. Petersburg

Vie pisteet kotiin Kaliningradissa

Rankan työskentelyn ja hauskanpidon sijaan uskomme fiksuun työskentelyyn ja hauskanpitoon. Teema-aiheinen työskentely ja hauskanpito voivat parantaa keskittymistä ja luovuutta niin pienissä kokouksissa kuin suurissa tapahtumissa. Työskentelystä voi tulla hauskaa, kun lisäät muutaman aktiviteetin matkasuunnitelmaan, ja Kaliningrad on juuri tarvitsemasi monivivahteinen kaupunki.

Suo itsellesi levähdystauko ja tutustu seudun historiaan ja taiteeseen Kaliningradin alueellisessa museossa tai seuraa ottelua Kaliningrad-stadionilla – molemmat ovat 30 minuutin ajomatkan päässä Radisson Blu Hotel Kaliningradista.

Fishing Village and Kants Cathedral Kaliningrad Russia

Saavuta kultaa Rostov-na-Donussa

Tämä kosmopoliittinen kaupunki tarjoaa ripauksen karismaattista charmia kaikille tapahtumille sekä monia tutustumiskohteita ryhmille. Hyödynnä hetkeä, kun koko maailma saapuu Venäjälle vuoden urheilutapahtumaan, ja nappaa oma osasi tapauksen taikavoimasta.

Lisää hieman hauskanpitoa matkasuunnitelmaan järjestämällä improvisoitu valokuvaustuokio huippujalkapalloilijoita esittävillä luonnollisen kokoisilla pahvikuvilla. Radisson Blu Hotel, Rostov-on-Don sijaitsee aivan Donjoen rannalla ja vain 7 minuutin ajomatkan päässä Rostov Arena -stadionilta.

Don River in Rostov on Don

Varaa seuraava tapahtumasi läheisestä Radisson Blu -hotellista.

Kerro mielipiteesi