Oulun kesä on musiikkia korville

Jos rakastat musiikkia kannattaa tänä kesänä suunnata Ouluun! Rotuaari Piknik starttaa kesän festarikauden 12.-15.7.2017 ja vuosittain Rotuaarin aukiolle on kerääntyykin n.10 000 juhlijaa.

Qstock-musiikkifestivaali järjestetään puolestaan heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 28.-29.7.2017. Qstock tarjoaa yli 60 huippuesiintyjää, 7 festivaalilavaa ja huikean tunnelman aivan kaupunkikeskustan tuntumassa Oulun Kuusisaaressa. Qstockissa voi nyt toisena vuonna peräkkäin mennä myös naimisiin Lemmenlaivalla juhlateltassa! Parhaan hääyön voit viettää muuten Oulun upeimmassa sviitissä Radisson Blu Hotellissa.

QStock Finland

Myös elokuu on yhtä kulttuurin juhlaa! Oulun omat juhlaviikot muodostavat Elojazz, Oulunsalo Soi, Oulun Muusajuhlat, Koiteli Elää, Oulun Musiikkivideofestivaalit, Ilmakitaransoiton MM-kisat, Oulun Taiteiden Yö ja Time Tunnel. Seuraavia Oulun juhlaviikkoja vietetään 1.8.-2.9.2017. Lisäksi Välivainion Tukikohdassa järjestetään 4. – 5. elokuuta uusi urbaanin kulttuurin tapahtuma, Varjofestivaali. Kahden päivän aikana festivaaleilla esiintyy 20 artistia, kolmella eri lavalla.

UUSI_2017_haloohelsinki

Radisson Blu Hotel Oulu sijaitsee upealla paikalla torin ja meren äärellä.
Radisson Blu Oulu 2015 Junior Suite

Loman kruunaa kaupungin paras aamiainen - tai jos haluat nukkua pidempään - tarjoilee ravintola Sassi kesän ajan herkullista brunssia!

Super breakfast Oulu

Kerro mielipiteesi