Super Breakfast – unelmiesi hotelliaamiainen

Unelmien hotelliaamiainen

Ei ole ihme, että hotelliaamiainen on usein yksi hotellivierailun kohokohdista. Sillä onko mitään parempaa kuin herkullinen, rauhassa nautittu aamiainen? Luonnollisesti hyvä aamiainen on myös tärkeä osa hyvinvointiasi, mutta tiedämme aamiaisen olevan vielä enemmän. Siksi kehitimme Super Breakfast -konseptin, joka on keskeinen osa Radisson Blu Hotellien normeja.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle vieraanamme? Kun nautit aamiaisestasi meillä, takaamme terveellisen, runsaan ja herkullisen aloituksen päivään. Tiedäthän sen unelmiesi aamiaisen, jonka syöt herättyäsi levänneenä uuteen päivään? Sellainen Super Breakfast- aamiaisemme on – ja jopa hieman enemmän. Meillä on ilo kertoa, että saadun palautteen perusteella myös asiakkaamme rakastavat aamiaistamme!

Radisson Blu Super Breakfast hotelliaamiainen

Matkabloggaaja Otto Lilja nauttii aamusta ennen suuntaamista Radisson Blu Plazan aamiaiselle. Kuvaaja Alex Aalto, Lumivisual

Mikä tekee Super Breakfast – aamiaisestamme rakastettavan? Tässä aamiaisemme ydinelementit:

Esillepano

Radisson Blu on tyylikäs, ikoninen ja hienostunut. Sitä on myös aamiaisemme esillepano! Aamiaisbuffetimme muistuttaa nykyään enemmän maalaistoria tai deli-markettia pienine yksityiskohtineen, jossa voit itse halutessasi vaikka puristaa oman appelsiinimehusi.

Radisson Blu Espoon hotelliaamiainen

Haluamme luoda puitteet unelmiesi aamiaiselle. Siksi pelkästään kaunis esillepano ei meille riitä! Olemme kiinnittäneet huomiota sisustuksen lisäksi oikeanlaiseen valaistukseen, lämpötilaan, musiikkiin ja jopa tuoksuihin. Kaikkien aistiesi päästessä nauttimaan aamiaisesta on lopputuloksena juuri se unelmoimasi hotelliaamiainen.

Radisson-Blu-Plaza-hotelliaamiainen

Ravinto

Miljöö ja ympäristö ovat osa aamiaisen kokonaiskokemusta. Olemme kuitenkin varmoja, että nälkäisenä et halua aamiaiseltamme lähteä. Ei huolta – näin ei tule tapahtumaan! Aamiaiseltamme löydät tuoreita, laadukkaita ainesosia, jotka antavat keholle tarvitsemaasi ravintoa. Tätä kehosi tarvitsee tulevan päivän tapahtumiin.

Radisson-Blu-Seaside-Super-Breakfast-Hotelliaamiainen

Laadukkaassa tarjonnassa olemme kiinnittäneet paljon huomiota myös ruoan terveysvaikutuksiin. Tarjolla on laaja valikoima raikkaita ja tuoreita hedelmiä, virkistävää smoothieta sekä kokojyvää sisältäviä tuotteita. Mikäli ruokavaliosi on esimerkiksi gluteeniton, maidoton tai olet vegaani, palvelee aamiaisemme myös sinun tarkoituksiasi. Super Breakfast – aamiaisemme monipuolisen tarjonnan ansiosta, jokainen pystyy kokoamaan unelmiensa aamiaisen lautaselleen.

Radisson Blun hotelliaamiainen tarjoaa monipuolista ravintoa

Paikalliset tuotteet

Aamiaisellamme tarjoiltavat paikalliset tuotteet vievät sinut makumatkalle. Kaikissa hotelleissamme nautitaan suomalaiselle ruokaperinteelle tyypillisesti puurosta ja tuoreista marjoista.

Hotelliaamiainen Radisson Blu Hotellissa

Olet ehkä kuullut, että vieraillessasi Tampereella sinun on syötävä mustaa makkaraa. Tämän onnistut toteuttamaan myös Tammerin aamiaisella, jossa paikallinen herkku – musta makkara – todellakin löytyy aamiaispöydästä.

Oulussa sinut puolestaan huomioi aamiaisella munakaskokki, joka loihtii sinulle juuri sellaisen munakkaan kun sinä haluat. Halutessasi munakaskokilta onnistuu myös tuoreet, rapeat vohvelit. Lämpimän vohvelin kylkeen voit valita itsellesi sopivan hillovaihtoehdon mascarponevaahdolla.

Radisson Blu Oulun hotelliaamiainen

Paikallisten tuotteiden lisäksi tulet aina löytämään aamiaiseltamme Super Breakfast -konseptin pääelementtejä missä ikinä oletkin. Tämä pitää sisällään muun muassa erinomaista kahvia, teetä, appelsiinimehua ja lämminsavustettu lohta.

Tule testaamaan unelmiesi hotelliaamiainen – Radisson Blu Hotellissa nautit vierailustasi kaikilla aisteilla.

Kerro mielipiteesi