Tule tutustumaan Tromssan luonnon ihmeisiin

Aurora above fjords in Norway

Norjan arktisen alueen porttina tunnettu Tromssa toivottaa sinut tervetulleeksi lumihuippuisine vuorineen ja upeine vuonoineen tarjoten eloisaa paikalliselämää ja henkeäsalpaavia luonnonilmiöitä. Hengitä raikasta ja puhdasta pohjoisen ilmaa ja tutustu viihtyisän kaupungin ihmeisiin.

Nauti valaiden tarjoamasta esityksestä

Loka- ja helmikuun välisinä kylminä talvikuukausina ryhä- ja miekkavalaiden parvet saapuvat ihailtavaksi Tromssaan. Voit katsella näiden mahtavien eläinten hyppyjä kylmissä vesissä ja ihailla niiden kauneutta ja vaikuttavaa kokoa. Ainutlaatuinen kokemus kestää viidestä kuuteen tuntia, mutta muistot säilyvät koko loppuelämän.

Humpback Whales in Tromso, Norway

Suuntaa katseesi kohti revontulia

Yksi vaikuttavimmista luonnonilmiöistä ovat vihreän, pinkin ja punaisen väreissä taivaalla leimuavat revontulet, jotka tunnetaan myös nimellä Aurora Borealis. Esitystä on vaikeaa kuvailla sanoin, mutta ällistyttävän valoshow'n saavat aikaan energiaa sisältävät aurinkohiukkaset, jotka törmäävät maapallon ilmakehän kaasuihin. Osallistumalla revontulisafarille pääset nauttimaan täysin ainutlaatuisesta värimaisemasta.

Tämä taianomainen maisema tallentui Radisson Blu Hotel Tromsøn katolla sijaitsevaan webbikameraan 11. syyskuuta 2017. Voit katsella kameran 24h-livelähetystä milloin tahansa haluat!

Tromso northern lights

Valvo koko yö auringon kanssa

Vaikka revontulet tuntuvat hallitsevan taivasta talvisin, myös kesäisin on tarjolla hetkiä, jolloin kannattaa katsoa ylöspäin. Jos valvot yöllä, näet, kuinka aurinko syleilee horisonttia ja luo henkeäsalpaavat värit kuvankauniille taivaalle. Tämä huikea väriesitys sopii nähtävyydeksi sellaisenaankin, mutta se luo myös täydellisen taustan romanttisille hetkille.

Anna koiravaljakon kiidättää sinut uusiin maisemiin

Ota tauko kaupunkielämästä ja nauti napapiirin hiljaisuudesta ja vaikuttavista maisemista huskylauman kiidättäessä sinua henkeäsalpaavalla koiravaljakkoretkellä. Valjakkoretki narskuvassa lumessa ja raikkaassa ilmassa yhdistää ainutlaatuisella tavalla sekä toiminnan että äärimmäisen levollisuuden. Koe koko päivän kestävä retki tai muutaman tunnin arktinen tutkimusmatka.

Sled dogs at work in a beautiful valley on Svalbard

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä 

Päivän lopuksi on mukava kerrata koettuja ulkoilmaseikkailuja ja tutkimusmatkoja lämpimässä ja viihtyisässä ympäristössä oluttuopin äärellä. Rorbua Pubin karheat puulankut ja rouheat hirret tuovat mieleen aidon norjalaisen kalastajamökin. Paikallisten käsityöoluiden valikoima sopii täydellisesti nautittavaksi omassa rauhassa tai jaettavaksi ystävien kanssa.

Rorbua Pub at the Radisson Blu Hotel TromsoIhanteellinen tukikohta arktisille seikkailuille on Radisson Blu Tromsø Hotel, joka sijaitsee vain neljän kilometrin päässä Langnesin lentokentältä. Viihde- ja liike-elämän keskukset sijaitsevat sopivan matkan päässä, joten sinun on helppo osallistua revontulisafarille. Revontulia voi ihastella talvisin myös hotellin tiloista. Hotellin sisätilat on kauniisti kunnostettu, joten pääset ihastelemaan upeaa suunnittelua.

Majoittumalla Radisson Blu Hotel Tromsøssa olet toiminnan keskipisteessä ja saat myös hyödyllisiä vinkkejä.

Kerro mielipiteesi