Tuplasti vaikuttavampi hotellielämys Radisson Blu Seaside Hotelissa

Seaside-Helsinki-room

Radisson Blu Seaside Hotelin Double King -huoneet ovat ensimmäisiä laatuaan Suomessa. Kaksi hulppeaa kaksi metriä leveää sänkyä sekä erilliset WC- ja suihkutilat takaavat tuplasti vaikuttavamman hotellielämyksen. Huoneet soveltuvat erinomaisesti perheille, luksusta kaipaaville ryhmille tai viikonlopun kaveriporukoille.

Seasiden huone-elämyksen takaa myös Blu Dreams –palvelukonsepti, joka on Suomen Radisson Blu Hotellien ja Familonin yhteistyössä kehittämä palvelu, jonka tarkoituksena on tukea matkustajien hyvinvointia. Olemme luoneet tuotteita ja palveluita, joilla nukahtaminen, nukkuminen ja herääminen tuntuvat miellyttäviltä.

Seaside-Helsinki-double king room

Seasidessa testataan Blu Dreams –konseptin toimivuus toden teolla kun hotelli isännöi ensimmäisiä Unen SM-kisoja huhtikuussa. Kisaan järjestäjien mukaan yöunen laadulla on merkittävä terveysvaikutus. Häiriötön ja levollinen uni on tärkeää, jotta palaudumme päivän rasituksista, ja että omaksumme päivän aikana opittuja uusia asioita. Erityisesti paljon matkustavilla unen laatu monesti kärsii.

Seaside-Helsinki-room-king-bathroom

Suomen parhaasta unesta otetaan mittaa kahdeksan kilpailijan kesken 20.–21.4. välisenä yönä Radisson Blu Seaside Hotelissa Helsingissä. Kilpailun näyttämönä toimii Suomen ensimmäiset Double King -huoneet, jossa on rinnakkain kaksi King size -kokoista vuodetta. Kilpailijoilla on kahdeksan tuntia aikaa nukkua Suomen laadukkainta unta. Unen laatua mitataan Firstbeat-mittauslaitteilla, joilla tutkitaan sykkeen vaihteluvälejä yön aikana.

Valitse Seaside kun haluat ensiluokkaisen unikokemuksen.

https://www.radissonblu.com/fi/seasidehotelli-helsinki

https://www.youtube.com/watch?v=5pUYEGRHP7A

https://lifted.fi/lifted-jarjestaa-ensimmaiset-unen-sm-kisat-20-4-2017/

Kerro mielipiteesi