Vietä päivä ku paikalliset

Recreational_Islands-®visitturku

Edessä ihana kesäpäivä, korissa piknik herkkuja ja suuntana Turun ihanat vesistöt ja rannat. Haluaisitko kokeilla viettää kesäpäivän kuin aito turkulaine? Idea on helppo toteuttaa, sillä Radisson Blu Marina Palace Hotellista saat panttia vastaan lainaan piknik-korin, jonka voit täyttää vaikka aulan Coffee Barin antimista tai Turun torin tai kauppahallin tuoreilla herkuilla.

TurkuMarketHall--¼visitturku

Suuntaa Fölin vesibussilla ihanaan, luonnonkauniiseen Ruissalon saareen, paikallisliikenteen lippuhinnalla (3€/suunta) meren ääreen hiekkarannalle loikoilemaan ja heiluttamaan ohi lipuville laivoille. Fölin liikennöintiaika on päivittäin 22.5.-13.8.2017 klo 9:30–18:30.

aurajoen-vierasvenesatama_kuva-joonas-makivirta

Ruissalossa kesävierasta palvelevat uimaranta, grillauspaikat, upouusi sauna, minimarket, ja huoltorakennuksen lämpimät suihkut. Ota matsia minigolf-, lento-, sulka- tai koripallokentillä tai nauti kesälounas kahvila-ravintolassa. Saarelta löytyy myös Turun yliopiston kasvitieteellinen puutarha, jossa on 5000 lajia käsittävä elävä näyteikkuna maapallon kasvimaailman monimuotoisuuteen.

ruissalo-ja-ruotsin-laiva-2_kuva-arto-takala

Rohkeammat nautiskelijat vuokraavat Låna-veneen ja sen kanssa tilauksesta saatavan piknik-tarjoilun. Tällä ihanalla pikkuveneellä voit lipua hiljakseen Aurajoella ja nauttia leppoisasta fiiliksestä itse veneillen. Veneen vuokrauspiste on Vähätorilla lähes vastapäätä Tuomiokirkkoa Aurajoen rannalla.

Recreational_Islands-®visitturku

Lisää ideoita kesäpäivän viettoon Turussa voit katsoa tältä videoilta

Tul sääkin Turkkuu!

Kerro mielipiteesi