Vietä sporttiloma Espoossa

Radisson Blu Hotellin terrace

Espoon Keilaniemeen on avattu täksi kesäksi kelluva vesiurheilukeskus Laguuni. 600m2 kokoinen laituri tarjoaa mahdollisuudet rentoon kesäpäivän viettoon tai moninaiseen harrastamiseen, kuten SUP-lautailuun, wakeboardingiin, melontaan ja vesitrampoliinilla hyppelyyn.

Laguuni waterpark

Suojaisassa ympäristössä on tilaa kaiken ikäisille ja mahdollisuuksia harrastajista kokeneempiin vesipetoihin. Mukana on myös vuoden 2017 nuori yrittäjä- palkinnon saaneen Street Gastron uusi ravintola Blägä, joka lupaa tarjota Espoon parhaat burgerit.

Leppävaaran suosittu maauimala on oikea kesäkeidas Leppävaaran urheilupuistossa. Puistossa on paljon kivaa tekemistä ulkoilmassa koko perheelle: esimerkiksi uima-altaita, vesiliukumäki ja rantalentiskenttiä. Auringossa ja pehmeällä nurmella viihtyy kaikki vauvasta vaariin. Katso tästä blogista parhaat vinkit. Urheilupuiston vierestä löydät myös Leppävaaran skeittipuiston ja perheen pienemmille Angry Birds lastenpuiston.

Radisson Blu Hotel Espoosta voit vuokrata ilmaiseksi pyörän ja suunnata Espoon rantaraittille, joka tarjoaa mahdollisuuden liikkua ja virkistäytyä merellisessä ympäristössä mahdollisimman lähellä meren rantaa. Rantavyöhykkeelle on kaavoitettu alueita rantapuistoiksi, pienvenesatamiksi sekä uimaranta-alueiksi. Näiden alueiden kautta tai tuntumassa rantaraitti kulkee.

Espoon Rantaraitin mielenkiintoiset luonto- ja historialliset kohteet voi kokea kännykkään ladattavan Citynomadi-oppaan avulla. Reitin seuraaminen perustuu kännykän GPS-ominaisuuteen, joten voit seurata etenemistäsi pitkin matkaa. Voit poiketa Rantaraitille lähellä hotelliasi lyhyelle kävelylle tai viettää raitilla koko kauniin päivän.

Espoosta ei voi puhua mainitsematta Nuuksion kansallispuistoa. Nuuksiosta löytyy laaksoja, rotkoja, kallioita, lehtoja, soita sekä yli 80 järveä ja lampea. Kansallispuistossa on merkittyjä retkeilyreittejä, tulentekopaikkoja ja telttailualueita.

 

Nuuksio Finland

 

Upean ja virkistävän päivän päätteeksi Radisson Blu Hotelin ihana sänky ja aamun Super Breakfast palauttaa energiatasosi kohdilleen. The Log Our Zone -hotellissa voit rentoutua myös uima-altaalla tai vehreällä kesäterassilla.

 

Kerro mielipiteesi